Projekt Beskrivelse

Roligt, solrigt område med centrum inden for gåafstand: dette er den ramme, som et elegant ældre par ejere valgte som hjem for fremtiden. Beliggende på søen Lugano bred, penthouse i vendende berømt for sin berømte Monte Caslano, som længe er blevet inkluderet i det føderale landskab inventar for skønheden i dens natur.

Høj levestandard er garanteret takket være de omfattende rum, lysstyrken i de brede åbninger og de generøse overflader på de overdækkede terrasser. Da de arkitektoniske rammer er opbygget i træ, er interiørdesignet lige så tænkt med et naturligt koncept af enkelhed: som for eksempel den valgte interiørmaling er højpigmenteret kaseinbaseret formel. Naturlig belysning er også garanteret for rum, der normalt er blinde: korridor og vaskerum har ovenlysvinduer, der fylder pladserne med zenitalt lys. Mens scenarier for kunstig belysning er blevet undersøgt for at skjule lyskilden, mens de spreder et varmt, indhyllende lys i rummet ovenfra.

Optimering af indvendig distribution og ergonomi af møbler er nøglen til dette projekt. Opholdsområdet er kendetegnet ved et behageligt opholdsstedsarrangement for at sikre et indbydende samtaleområde. Mens biblioteksvæggen foran de store glasskydedøre på terrassen, udtænkt som et funktionelt centrum for dagligdagen for mine kunder, der besidder mange bøger, er der samtidig vært for tv- og hi-fi-udstyr. De harmonisk arrangerede elementer fortolker det funktionelle behov i det moderne hjem med personlighed og stil. Nederste skuffer, hylder og opbevaring på hver side har alle en bestemt funktion: bag en af ​​de skrå døre er der en elegant skjult bar til en cocktail med venner.