Projekt Beskrivelse

Indretning af et beboeligt loft på grund af lofthøjder og dets forskellige tilbøjeligheder kan sætte enhver i vanskeligheder. Nøglen er at finde den løsning, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af den tilgængelige plads og gøre miljøet unikt og personligt.

For at starte projektet på et loft er det nødvendigt at starte fra undersøgelsen af ​​højderne for at placere systemerne i de nedre områder og studere serviceområderne som skabe. Den store fordel ved en stue på loftet er dens naturlige belysning, som gennem ovenlys og vinduer slipper lys ind uden at blive blokeret af bygninger omkring det. Om aftenen anbefales det at bruge rummet mellem bjælkerne til at integrere spotlights eller højttalere, der sender musik i rummet.

Teatereffekt

I det område, hvor loftet er højest, skabte jeg reolen, der skaber visuel orden med sin symmetri og bringer øjet opad. Skorstensrøret er fremhævet med en luftfarveblå farve. De komfortable siddepladser foran pejsen med tilføjelse af lænestole favoriserer dialog takket være dets vis-a-vis-arrangement.

Hus i kernen

Denne stue blev faktisk oprettet ved at slutte sig til de to huse i kernen. Af denne grund er der indsat 3 trin, der fører fra pejseområdet til tv-området. Beslutningen om at opdele disse to funktioner skyldes familiens livsstil. Sofaen, der er placeret i det højeste område, har en praktisk reol med åbne hylder som ryglæn, der fungerer som en understøttelse af sofaen nedenunder med fjernsynet.

Opdel rum intelligent

En let skillevæg fungerer som støtte for tv'et og lukker opbevaringsområdet, hvor taghøjden går ned. Det trick, der blev vedtaget for at udvide rummet, er at opretholde den visuelle forbindelse med skabet gennem åbningen i den nederste del af skillevæggen.