Projekt Beskrivelse

Efter at have bygget huset for at give plads til familien, der netop er forstørret, er tiden til at dekorere og møblere reduceret til et minimum.

Så snart børnene voksede op lidt, tog dette unge og dynamiske par forældre beslutningen om at vie sig til at møblere med al bevidsthed om et hjem, de allerede har boet i. Der er få møbler, mange materialer som f.eks. træ, gips, tekstiler og nogle farver: sennep og blå som et trick til at fremhæve pladsen.

Tv-området er blevet opgraderet takket være den nye lette vægt med solide egetræpaneler, der maskerer struktursøjlen og tilføjer en containersøjle. Den ophængte hvide elemnt var allerede en del af boligindretningen og blev vedligeholdt, hvilket fremhævede de to materialer og farver.

LED-lyset, der er integreret lodret til venstre og under de ophængte vandrette elementer, giver øjnene mulighed for at hvile om aftenen, udover at forbedre de enkle geometrier af vægpaneleringen.

For at lægge større vægt på væggene er stukket med stofeffektmateriale skræddersyet til kundens spiseplads. Malerens evne til at skabe kombinationen mellem den tynde og ru vævning og den uregelmæssige og glatte berøring på overfladen giver væggene en usædvanlig tridimensionalitet.

Sæderne, der allerede var ejet af kunderne på tidspunktet for projektets begyndelse, havde en større vægt takket være kombinationen med ophængslamper og dets lange kabler, der letter orienteringen og lysets højde frit.

Det praktiske tæppe i spisepladsen afslører dets farvebestandighedskraft, da dets sammenlægning er lavet af vinyl og glasfiber.

Designvisionen af ​​de gule lænestole er den af ​​et møde, der "byder velkommen" med ynde af bevægelsen af ​​en sommerfugl, der på latin kaldes Papilio. Designet af designer Fukasawa med fluiditet og viser i den hyggelige og svage form på sædet ønsket om at tilbyde den yderste komfort til dem, der sidder i. Med dets umiskendelige hængsel er det et produkt med stærk ikonikhed.

En vigtig tabel, kun et par linjer for at indikere struktur, lave tykkelser, ukonventionelle proportioner, ekstreme målinger bygger et solidt, hærdet og stærkt objekt.

Designet af Piero Lissoni til Cassina er strækbar og er udelukkende lavet af naturligt egetræ, såsom den moderne vægpanel af tv-væggen.

Ved indgangen finder vi disse legende malede metalbøjler i forskellige højder, der giver de yngste mulighed for at lære at hjælpe og holde huset i orden.

Derudover har disse ophængte elementer også en hyldefunktion til understøttelse af fotografier, nøgler til hjemmet eller en plante. Rumforholdene blev kun genopbygget takket være den usædvanlige brug af fed gul farve på en enkelt væg og loft.