Projekt Beskrivelse

Til lyset

Udvidelsen af ​​familiens hjem gav et link til den tilstødende bygning, der havde til formål at skabe en privat master suite kun for forældrene. Det vigtigste i soveværelset er en funktionel skilleplade belagt med natursten, der også bruges i en suite badeværelse, afvist her i delt finish. Denne særlige væg har gjort det muligt at udføre to funktioner samtidig: skabe en dramatisk baggrund for hovedgærdet og desuden adskille det rum, der er dedikeret til garderobeområdet kombineret med studiet. De store, børstede egstaver tilføjer et strejf af den mandlige karakter, der er nødvendig for at jorden og afbalancere de hvide toner.

Ren natur

Atmosfæren, der er repræsenteret i dette badeværelse, indeholder tre hovedkoncepter: tradition, orden, sindsro. Traditionelle materialer er nogle af nøglerne til dette rum: det faste farvede og børstede egetrægulv og Trani hvidkalket natursten med sin bløde struktur til væggene. Hver genstand her finder sin plads gemmer sig bag håndmalet børste stukkede døre, så øjet kan hvile. Men afslapning slutter ikke her: det rummelige brusebad har al viden i wellness-verdenen og bliver et ægte SPA derhjemme.