Projekt Beskrivelse

Det ser ud til, at det i disse dage er mere sandsynligt, at folk hæmmer deres hjem, og konnotationerne bliver mere og mere positive. At flytte væk fra et større hus, men at komme herfra til der er ikke så let.

Ejeren af ​​dette 70 kvadratmeter store penthouselejlighed i Agno, Schweiz, flyttede til et mindre sted, der stadig imødekommer hendes behov takket være en delvis renovering.

Et helt nyt møbellayout gjorde det muligt for os at vedligeholde det meste af “must have” eksisterende klientmøbler, mens vi tilføjer nye, der er proportional med størrelsen på pladsstykkerne, og giver mere lagerplads. Den splinternye skræddersyede vægpanel i sofaområdet er designet til at omfavne og fremhæve en dyrebar kundes kunstværk.

Rørformede LED-belysningsarmaturer placeret i grupper på to skitserer diskret 70-tallets indvendige arkitektur af lejligheden.